Animal Planet klip o zlatnom retriveru

Evo sjajnog klipa ekipe Animal Planet koji na vrlo simpatičan način predstavlja rasu kroz vrelo interesantne segmente i sagovornike. Iako su svi podaci već odavno poznati, prija pogledati ovakav jedan klip, ako ni zbog čega drugog onda zbog razdragane igre štenaca koji uvek izgledaju trapavo i veselo 🙂

Uživajte!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0h2XKmUAz-Q]

4 thoughts on “Animal Planet klip o zlatnom retriveru”

    • Cene zavise od mnogo faktora i nije prikladno da se daju neke opšte preporuke. Pogledajte prezentacije odgajivačnica, a takođe pogledajte na popularnim sajtovima na kojima vlasnici ostavljaju oglase. Ponekad je moguće do psa doći i besplatno, često vlasnici poklone koje štene iz legla.

      Odgovori
  1. Imao sam jednog/nu malog lepotana,ali moja ga je majka oterala,jer on je zavezan bio kod mene,a ja sam dete u kolicima,kad god bi ja izashao,u dvorishte moja bi ga mama pustila sa lanca,i on bi se samnom igrao.Kad god bih ga moja mama odvezala,on je imao/la obicaj da se malo istrci po dvoristu,posto ja nigde neidem on/nona je bilo stalno vezan.on kad se pusti,on:lomi cvece po dvoristu,od trcanja,svakog prlja,i celo mi dvoriste smrdi na njegovu/nu kaku. Moje malo stene se zvalo Magdalena i jako je lepa,ljudi moji,najveci covekov prijatelj je pas,zato ga nemojte terati od sebe.

    Hvala puno Lazar

    Odgovori

Leave a Comment